MESH – Joc de antrenare a mintii, a logicii si a perspicacitatii

Ce este MESH?

M E S H este un joc de antrenare a mintii, a logicii si a perspicacitatii.

Ce vom face?

Actiunea jocului tine in suspans copiii, acestia jucand rolul luptatorilor M E S H, aducand cu ei in joc toate cunostintele lor, pentru a deconspira gruparea Raka si a dejuca planul acesteia.

Luptatorii vor intalni in joc mai multe enigme, provocari si coduri, pe care trebuie sa le gaseasca, sa le rezolve, sa le puna cap la cap si sa inteleaga logica jocului pentru a ajunge la final invingatori.

Doua echipe, doua jocuri identice, un timp limita si mult suspans.

M E S H este un joc al abilitatilor, pentru a carui finalizare este necesar lucrul in echipa si colaborarea, copiii invatand cum sa foloseasca abilitatile si cunostintele fiecarui membru al echipei, pentru a functiona ca un tot si a invinge.

La finalul jocului, vor fi alesi Leaderii M E S H, care vor fi decorati.

Esti un Leader? Joaca M E S H!
*Atelierul poate fi organizat și ca activitate în Școala Altfel, la sediul firmelor sau în grădinițe. Vezi detalii mai jos.

Cheamă-ne să facem totul altfel în Școala Altfel!

Atelierele din Școala Altfel se derulează la costuri inferioare celor practicate in mod curent.

Oferta de preț variază în funcție de criterii precum orașul în care se desfășoară programul (distanța), numărul de copii participanți, numărul de programe derulate în Școala Altfel).

Folosește formularul de contact și CERE O OFERTĂ pentru Școala Altfel. Ne lași datele de contact și te contactăm curând pentru a stabili împreună detaliile organizării unei ore didactice Altfel.