Emoții Colorate – descopera emotiile

Emoții Colorate – descopera-ti emotiile

Atelierul îi ajută pe copii să își descopere emoțiile, să învețe cum să le accepte și să dobândească abilități de comunicare pentru o exprimare non-violentă.

Ce vom face?

– Atelierul este structurat pe 2 părți, cu pauză pentru deconectare de 10 minute între ele;

– Prima parte, Emoții Colorate, are ca temă centrală gestionarea violenței verbale, iar cea de-a doua parte, „Povești despre realitate în desene animate”, pune accentul pe violența fizică;

– Folosindu-ne de experimente inofensive pentru copii, vom observa urmele și consecințele violenței fizice și vom înțelege ce simte o persoană care a fost victima unei agresiuni;

– Ne vom juca pentru a experimenta tehnici de gestionare a furiei și a altor emoții negative;

– Vom fi creatori de desene animate și vom înțelege realitatea acestora.

Atelierul „Emoţii Colorate” face parte din Programul „Învăț să cresc în siguranță” – avizat de Ministerul Educației Naționale – înscris în CAERI 2019 la numarul 1371 prin Ordinul Ministerului Educației Naționale nr. 3016/09.01.2019, Anexa 9.
Din program fac parte și atelierele Orașul SiguranțeiCălătorie spre centrul Pământului și înapoi, Cu zebra prin oraș și cursul Be SMART.

Din program fac parte și atelierele Orașul Siguranței, Călătorie spre centrul Pământului și înapoi și cursul Be Smart.

*Atelierul poate fi organizat și ca activitate în Școala Altfel, la sediul firmelor sau în grădinițe. Vezi detalii mai jos.

Cheamă-ne să facem totul altfel în Școala Altfel!

Atelierele din Școala Altfel se derulează la costuri inferioare celor practicate in mod curent.

Oferta de preț variază în funcție de criterii precum orașul în care se desfășoară programul (distanța), numărul de copii participanți, numărul de programe derulate în Școala Altfel).

Folosește formularul de contact și CERE O OFERTĂ pentru Școala Altfel. Ne lași datele de contact și te contactăm curând pentru a stabili împreună detaliile organizării unei ore didactice Altfel.